В Нью-Делі відбувається фестиваль стрит-арту

24.02.2019 20:38 0

В Нью-Делі відбувається фестиваль стрит-арту

Більше 30 художників зі всієї Індії, а також з Австралії, Нідерландів, Польщі, Сінгапуру, Японії прикрасять один із районів Нью-Делі.
Про це пише СобКор.
Керівництво міста виділило три провулка, забудовані типовими дво- і чотириповерховими будинками, запропонувавши прикрасити їх.
Вперше подібний фестиваль відбувся ще 2014 року, коли група активістів з організації St + art India Foundation вирішили перетворити звичайний район в художній простір.
Читайте також: У Торонто відбувається фестиваль української культури
Тоді ж з'явилися і перші настінні фрески. Поступово фестиваль набирав обертів, і вже 2019 року в місто прибули багато відомих в світі художників, що працюють у цьому жанрі.
На фасадах будинків з'являться понад 20 нових фресок на найрізноманітніші теми. Всі сюжети обговорюються з жителями і організаторами, вітається відображення соціальних тем і проблем: освіта для жінок, зміна клімату, боротьба зі сміттям і відходами, захист природи і т.п.
[center]В Нью-Делі відбувається фестиваль стрит-арту
В Нью-Делі відбувається фестиваль стрит-арту

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Коллекция брендовой сантехники от английской компании Купить входные и межкомнатные двери на SUPEDVERI.UA Удобрения и семена по лучшим ценам Как сделать новое жилье уютнее Микрокредитование на выгодных условиях

Последние новости