В Росії масова істерія через українське Євробачення

24.02.2019 12:36 1

В Росії масова істерія через українське Євробачення

Питання про Крим, поставлене дуету ANNA MARIA під час фіналу Національного відбору на Євробачення-2019, викликало бурхливу реакцію серед росіян у соцмережі.
Про це пише СобКор.
Ведучий Сергій Притула запитав у дівчат: «Знаєте, в чому ваша найбільша проблема? У тому, що я можу задати вам просте питання і перед вами постане вибір на чиїй кар’єрі ставити хрест... Це питання «чий Крим?». Далі у вас буде вилка: сказати «наш», і поставити хрест на маминій кар’єрі, або сказати «їх». І тоді це буде хрест на вашій кар’єрі в цій країні».
Співачка Джамала заявила артисткам, що відповідь на це питання однозначна: «Крим – це Україна, Крим окупований, у нас йде війна – ось три моменти, які ви повинні визнати».
Читайте також: «Євробачення-2019»: коли відбудеться перший півфінал нацвідбору
«Ми свій вибір зробили давно, батьки зробили свій. І якби у нас стало питання, вибрати конкурс або батьків, ми б вибрали батьків», – сказали ANNA MARIA у відповідь.
У свою чергу в РФ ситуація зі співачками викликала значний резонанс. Багато коментаторів почали критикувати Джамалу, захищаючи сестер Опанасюк і пропонувати їм виступити на конкурсі від Росії.
«Запросити дівок на 9 травня. Нехай виступлять на Червоній площі», «Ось кого треба відправляти на Євробачення від Росії, а не Лазарєва, який заявив на українському ТБ, що Крим – це Україна», – пишуть в мережі.
В Росії масова істерія через українське Євробачення
В Росії масова істерія через українське Євробачення
Нагадаємо, що батьки артисток після окупації залишилися в Криму. Мати дівчат, Лариса Опанасюк, займає посаду віце-прем’єра в окупаційному «уряді» півострова.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Функциональные плюсы 4G видеонаблюдения Всесторонние возможности цепных стропов от компании «КАРГОСЕТ» Деньги в долг: Как получить финансовую поддержку в Беларуси Купить клей для плитки Отопительные системы по выгодным ценам

Последние новости