Netflix готує фільм про видатного спортсмена

22.02.2019 18:24 0

Netflix готує фільм про видатного спортсмена

Зірка кіновсесвіту Marvel Кріс Хемсворт зіграє головну роль в біографічній стрічці, присвяченій зірці американського рестлінгу Халку Хогану.
Про це пише СобКор.
Відомо, що режисером проекту призначений Тодд Філліпс, а одним з продюсерів стане Бредлі Купер.
Халк Хоган почав свою спортивну кар'єру на рингу ще в 70-ті роки.
Кульмінація його популярності припала на наступне десятиліття, коли Халкстер став героєм Всесвітньої федерації рестлінгу.
Читайте також: Netflix готує серіал про скандинавську міфологію
Армія його прихильників зростала. Хоган встигав зніматися в кіно - він з'явився у фільмах «Роккі III», «Коммандо з передмістя» і комедії «Містер няня».
З часом від колишньої слави Халка не залишилося і сліду. 2015 року він опинився в центрі скандалу, пов'язаного з інтимним роликом з його участю і расистськими висловлюваннями. Судовий розгляд у цій справі навіть спровокував крах порталу Gawker.
Однак проект Netflix сконцентрується на тих часах, коли Халк Хоган був у зеніті слави, і представлятиме стрічку про походження Халкстера і зародження халкаманії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Актуальна інформація про депутатів Київської міської ради Качественный теплый пол под плитку Риски дарения недвижимого имущества для дарителя и одариваемого Высокоточное стрелковое оружие и боеприпасы Обмен валюты каждый день

Последние новости