Стало відомо, кого зіграє Мюррей у серіалі "Рівердейл"

14.02.2019 2:45 0

Стало відомо, кого зіграє Мюррей у серіалі

Популярний серіал "Рівердейл", що виходить на каналі CW (і на Netflix на світ) і, який продовжили на ще один сезон, поповнився новими іменами.
Про це пише СобКор.
Так, стало відомо, що в серіалі голову секти зіграє Чад Майкл Мюррей, якого ми запам'ятали за роллю Лукаса Скотта в серіалі "Школа виживання".
Відомо, що Чад Майкл Мюррей перетвориться у Едгара Еверневера, лідера небезпечного культу в невечликому містечку, де живуть Арчі та його друзі.
Читайте також: Помер британський актор Пітер Бренсон
Під впливом голови сектантів опиниться мати Бетті Еліс, яку грає Медхен Емік. Бетті буде дуже переживати за свою маму, бо батька вона вже втратила нещодавно через жахливі події в перших двох сезонах серіалу.
Відзначимо, що сюжет серіалу "Рівердейл" розповідає про невелике, але дуже проблемне містечко Рівердейл. Головні герої – школярі Арчі, Бетті, Вероніка, Джагхед – постійно виявляються втягнутими в небезпечні й часом навіть містичні події.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Интересные варианты фотосессии для девушек Виды материалов для звукоизоляции Які колонки обрати для домашнього кінотеатру? Прочные, удобные и стильные стулья Майнинг может стать постоянным источником дохода

Последние новости