Смачні, але шкідливі: експерти назвали продукти, від яких варто відмовитися

05.02.2019 21:17 0

Смачні, але шкідливі: експерти назвали продукти, від яких варто відмовитися

Фахівці рекомендують відмовитися, або звести вживання до строгого мінімуму найбільш шкідливих продуктів.
Про це пише СобКор.
На п’яте місце у своєму «чорному» списку експерти помістили низькокалорійні і знежирені продукти. Можливо, вони здаються безпечним вибором для тих людей, що худнуть, але в реальності це справжня пастка. Відсутність жирів у них зазвичай з лишком компенсується додаванням цукру або підсолоджувачів, крохмалю і непотрібних вуглеводів, які ведуть до зростання жиру.
Четверте місце зайняли соки і газовані напої. В цих напоях міститься багато кофеїну і барвників, що мають здатність вимивати з організму вітаміни та інші корисні речовини.
Читайте також: Названі продукти, які не рекомендують вживати одночасно
Третю позицію списку медики віддали шоколадним батончикам, льодяникам і жувальним цукеркам. Ці зовсім не потрібні організму продукти не тільки руйнують людям зуби, але і сприяють розвитку ожиріння, діабету, алергії, метаболічних порушень.
Друге місце антирейтингу за фастфудом. Їжа готового приготування є джерелом консервантів, стабілізаторів, згущувачів, харчових барвників, емульгаторів та інших штучних добавок, здатних зруйнувати навіть самий хороший обмін речовин і привести до ожиріння при регулярному вживанні.
Очолив цей список алкоголь – токсичний по своїй суті напій, який найбільш масово вживається. Його вживання може виявитися канцерогенним, так як алкоголь може викликати генетичні мутації.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать пакеты саше по доступной цене Где заправлять картриджи? Выкуп любых автомобилей, в том числе и после ДТП Одноразовые медицинские ланцеты для забора крови в домашних условиях Обзор упаковщиков палет в пленку

Последние новости