Оскароносна актриса розкрила секрети власної краси

05.02.2019 5:07 2

Оскароносна актриса розкрила секрети власної краси

Володарка премії Оскар зірка фільмів "Самотній чоловік", "Ганібал" та "Пристрасті Дон Жуана" актриса Джуліанна Мур не приховує власних секретів краси.
Про це пише СобКор.
Акторка розповіла, як їй вдається у 58 мати вигляд на 35.
Зірка пропагує правильне харчування. Але ніяких строгих дієт, зі свого раціону Мур виключила всього три продукти: молоко, цукор і алкоголь.
«О спорт, ти — життя!» — один з життєвих девізів Джуліанни Мур. Вона ретельно стежить за своєю фігурою і підбирає тренування з урахуванням свого віку.
Читайте також: Джулія Робертс поділилась секретом стрункої фігури
Голлівудська зірка зізнається, що після 40 підтримувати тіло в хорошій фізичній формі стає все важче. Актриса практикує йогу і займається силовими і аеробними тренуваннями з персональним тренером.
А ось любов знаменитої однофамільниці до ботоксу Джуліанна не поділяє. Вона вважає, що кожна з нас повинна полюбити і прийняти себе справжню.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему торговля продуктами питания посредством blockchain - это будущее? Реабилитация послеоперационных больных в Германии Все для моделирования КТ – современный метод диагностики пациентов Игровые слоты внутри сети: найди для себя развлечение

Последние новости