Психологи довели, що домашні обов’язки вбивають жінку

04.02.2019 3:00 0

Психологи довели, що домашні обов’язки вбивають жінку

Американські психологи з університетів штатів Арізона і Оклахома опитали американських жінок, у яких є чоловік і діти до 18 років.
Про це пише СобКор.
Більшість цих жінок належали до верхівки середнього класу, вони мали гарну освіту, а 40% з них не працювали і займалися тільки домашніми справами. Всі опитані відзначили, що регулярно займаються "невидимою працею", тобто, виконують більшу частину побутових обов'язків.
Опитування показало, що 90% жінок повністю відповідають за всі аспекти життя сім'ї - покупку продуктів, прання, виховання дітей, прибирання, роботу на присадибній ділянці, якщо вона є, і так далі. 70% жінок сказали, що їм доводиться контролювати виконання домашніх обов'язків іншими членами сім'ї. Близько 80% сказали, що батько дітей не знайомий зі шкільними вчителями. 65% жінок відзначили, що діти з будь-яких питань звертаються насамперед до них.
Читайте також: На грецькому острові шукають няню для 55-х котів
Але найсумніше, що велика частина опитаних не задоволені такою ситуацією. Вони говорили про те, що не мають особистого часу і іноді можуть не робити косметичних процедур дуже довго, хоча мають на це кошти. У них зростає рівень незадоволеності шлюбом і життям вцілому.
Психологи відзначили, що хоча в сучасному суспільстві жінкам набагато простіше виконувати домашні обов'язки, наприклад, не доводиться прати вручну. Але на зміну старим викликам приходять нові і легше не стає. При цьому жінки рідко отримують задоволення або хоча б подяку за домашні справи, що негативно позначається на їхньому настрої і психологічному стані.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать монтажную пену? Лучшие книги о бизнесе Комод по доступной цене с доставкой Профессиональная фото студия в Харькове Размещение в лучшей гостинице "Джинтама-Бриз"

Последние новости