Потужний "китайфон" очолив рейтинг крутих смартфонів

03.02.2019 0:35 0

Потужний

Лідируючу позицію другий місяць поспіль займає ігровий смартфон Nubia Red Magic Mars.
Про це пише СобКор.
Власники популярної утиліти AnTuTu, яка використовується для визначення потужності мобільних пристроїв, опублікували рейтинг найпотужніших смартфонів на Android за підсумками минулого місяця.
Лідируючу позицію другий місяць поспіль займає ігровий смартфон Nubia Red Magic Mars від китайського виробника ZTE. Його рекордний результат в 320 996 балів поки не зміг побити жоден інший Android-апарат. Таких показників вдалося досягти завдяки унікальному подвійному охолодженню процесора Snapdragon 845.
Читайте також: Представлений ТОП-10 найпотужніших смартфонів місяця
П'ятірку лідерів замикають смартфони Huawei Mate 20, Honor V20, геймерський Mate 20 X і Honor Magic 2 – всі вони працюють на топовому 7-нанометровому чіпі Kirin 980. А ось Huawei Mate 20 Pro поступився своїм місцем ігровому Xiaomi Black Shark Helo. Як пояснили в AnTuTu, більшість Pro-версій використовувалися в збалансованому режимі, який обмежує максимальну продуктивність заради економії енергії.
У ТОП-10 також потрапили OnePlus 6T, Vivo NEX Ultimate (він же Vivo NEX S) і ще один смартфон для геймерів Asus ROG Phone, який набрав 295 008 балів в бенчмарку AnTuTu.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Все необходимое для постройки террасы и не только Зачем бизнесу нужен собственный сайт «Софія Sport» − один из лучших фитнес-клубов Киева с широким перечнем услуг Курсы английского в Киеве Майбутнє у турботі про здоров'я: "розумне" медичне обладнання

Последние новости