У Львові судитимуть колишнього військового, який працював для російських ЗМІ

31.01.2019 23:46 1

У Львові судитимуть колишнього військового, який працював для російських ЗМІ

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 57-річного львів’янина, колишнього працівника органів внутрішніх справ, якого підозрюють у розпалюванні національної ворожнечі та ненависті.
Про це пише СобКор.
У прокуратурі Львівської області встановили, що підозрюваний упродовж 2014-2016 років систематично виконував замовлення іноземних інформаційних агенцій, які діють на території Російської Федерації.
Читайте також: Смертельна аварія у Львові: кадри з місця трагедії. Відео
Зловмисник позиціонував себе українським журналістом, проте готував тенденційні статті антиукраїнського характеру, які за своїм змістом принижують національні почуття українців, заперечують їх право на власну державність і самостійність у вирішенні внутрішніх та зовнішніх питаннях. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Сихівського районного суду Львова для розгляду по суті.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кредит онлайн и 24 часа в сутки Онлайн казино на деньги Ответственное потребление – один из способов борьбы с загрязнением планеты Что такое проверка контрагента? YouControl на страже вашего бизнеса НБУ не получал документы на покупку ВТБ Банка и БМ Банка

Последние новости