Вчені назвали продукти з найнижчим рівнем калорій

07.01.2019 10:38 0

Вчені назвали продукти з найнижчим рівнем калорій

Дотримання певної системи в процесі прийому їжі дисциплінує. Саме для підтримки "системи" фахівці й вивчають властивості продуктів харчування.
Про це пише СобКор.
Так, міжнародна група вчених визначила найнизькокалорійніші продукти.
Про це стало відомо завдяки опублікованому дослідженню в американських наукових виданнях.
Так, вчені розповіли, що це ті продукти, які володіють мінімальною калорійністю - до 70 ккал на 100 грамів. Тільки не забувайте, що це без обліку використання масел або соусів.
Читайте також: Вчені назвали продукти, які заважають здоровому сну
Список найнизькокалорійніших продуктів:
- Вода, крес-салат-латук, огірки, білий редис і помідори містять до 20 ккал.
- Лимон, зелений і червоний солодкий перець, селера, салат корн, брокколі, коріандр, шпинат, капуста, баклажани, спаржа, кольорова капуста, гарбуз, печериці, брусниця дають не більше 35 ккал.
- Грейпфрут, лайм, кавун, стручкова квасоля, цибуля, зелена цибуля, полуниця, помело, персики, дині, кабачки, редька, редиска, нежирний кисляк містять не більше 40 ккал.
- Морква, селера корінь, селера стеблової, буряк, ожина, кольрабі, аґрус, нектарини, ананас, журавлина, слива, апельсини, яблука, абрикоси, фейхоа, знежирений кефір, знежирене молоко - до 50 ккал.
- Вишня, малина, червона смородина, чорниця, груші, картопля зі шкіркою - не більше 60 ккал.
- Ківі, цибуля, чорна смородина, черешня, виноград, гранат, манго - до 70 ккал.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Russian Vulkan-Club: онлайн-казино с большими перспективами Навігація на шляху до будинку престарілих: вичерпний посібник Татьяна Чорновол: За захватом элеватора на Харьковщине стоит Игорь Райнин Оригинальные запчасти для автомобилей Ауди Серебряные кольца: как выбрать украшение

Последние новости