У США можуть дозволити використання добрив з людських останків

06.01.2019 3:14 2

У США можуть дозволити використання добрив з людських останків

У штаті Вашингтон цього січня буде розглянуто законопроект, який дозволяє використовувати добрива з людських останків на території країни.
Про це пише СобКор.
Якщо документ буде схвалений, то штат стане першим в країні, в якому окрім кремації і поховання буде дозволено компостування людини.
Законопроект дозволяє використовувати на території штату компостування – процес, в результаті якого розкладання людських останків відбувається швидше (приблизно за два місяці), а тіло перетворюється в родючий ґрунт. Потім останки можуть бути повернуті родичам.
Читайте також: Японці представили пластиковий електрокар
Автором законопроекту став сенатор Джеймі Педерсен – він спонсорував п’ятимісячне дослідження, в ході якого вчені спостерігали за розкладом шести донорських тіл в спеціальній камері під дією мікроорганізмів.
В результаті експерименту дослідники прийшли до висновку, що компостування не становить загрози зараження для ґрунту і безпечно з точки зору можливого розвитку небезпечних мікроорганізмів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Гарантийное и послегарантийное обслуживание смартфонов Бинарный робот – современная помощь Создай свою империю победителей Стеновой гипсокартон со скидками по выгодным ценам в Кубе Аксессуары для IPhone и IPad

Последние новости