В Івано-Франківську вбили кримінального авторитета

31.12.2018 14:51 0

В Івано-Франківську вбили кримінального авторитета

Чоловіка розстріляли у центрі Івано-Франківська.
Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, пише daily-news.com.ua
Надзвичайна подія сталася у неділю, близько другої дня. До правоохоронців надійшло повідомлення що на вулиці Хотинській виявили тіло людини. Поліцейські з'ясували, що чоловік загинув внаслідок вогнепального поранення в шию. За попередньою інформацією – це 60-річний мешканець міста.
Водночас, як повідомляють місцеві ЗМІ, застрелили місцевого кримінального авторитета. На місці виявили три відстріляних гільзи. Через розстріл поліція задіяла в області план перехоплення "Сирена". Відомо, що нападники втекли з місця нападу на автівці темного кольору. Вже розпочато і кримінальне провадження - за статтею "вбивство".
Читайте також: В Івано-Франківську обстріляли тролейбус
Заступник начальника ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Ігор Максимів розповів: "На спецлінію 102 поступило повідомлення про те, що по вулиці Хотинській, 12, є ДТП. Через декілька хвилин поступило ще одне повідомлення, що по цій же адресі по вулиці Хотинській, 12, на проїжджій частині дороги виявлено труп особи чоловічої статті з вогнепальним пораненням шиї. Було введено оперативний план "Сирена", направлено на місце події слідчо-оперативну групу, проводяться першочергові слідчі розшукові дії спрямовані на встановлення обставин вчиненого злочину. Особа загиблого встановлена".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Як правильно продавати на електронних торгах Современные декоративные покрытия для стиля Лофт Удаление нежелательных волос методом лазерной эпиляции в Киеве Букмекерская контора с лучшими предложениями для азартных игроков Можно ли держать дома членистоногих

Последние новости