Яким буде 31 грудня: що кажуть синоптики

31.12.2018 8:45 1

Яким буде 31 грудня: що кажуть синоптики

Новорічна погода подарує весь спектр синоптичних барв - від морозів до дощів і туманів.
Про це пише СобКор.
У понеділок, 31 грудня, і у вівторок, 1 січня, у західних, центральних та східних областях України очікується невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів.
31 грудня – 1 січня збережеться хмарна погода. В західних, Житомирській та Київській областях, у східних, Дніпропетровській, Запорізькій областях та Криму невеликий сніг (на заході та в Криму з дощем); на решті території без істотних опадів.
Читайте також: Синоптики розповіли, якою буде погода в неділю
В західній частині країни місцями туман. На дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с; вдень 1 січня в західних та північних областях південно-західний, 7-12 м/с, на заході місцями пориви 15-20 м/с.
Температура в західних, Житомирській, Вінницькій, на півдні Одеської області та в Криму вночі та вдень близько 0°; в Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській та Дніпропетровській областях вночі 7-12°, вдень 3-8° морозу; на решті території вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

В клубе Вулкан игровые автоматы раздают джек-поты Организация «Летнего кинолагеря мира» Лучшие смартфоны современности тут Элитная продукция для двоих Светильники для бильярда в Киеве

Последние новости