Реформа в дії: на Полтавщині п’яні копи пограбували перехожого

30.12.2018 8:27 0

Реформа в дії: на Полтавщині п’яні копи пограбували перехожого

Нетверезі поліцейські скоїли розбійний напад на перехожого у Кременчуці Полтавської області.
Про це пише СобКор.
"29 грудня слідчими теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, спільно зі співробітниками управління Департаменту внутрішньої безпеки Управління Національної поліції в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого", – йдеться в повідомленні прес-служби Державного бюро розслідувань.
Читайте також: У Києві пограбували головного слідчого ГПУ
Попередньо, за даними ДБР, ввечері 27 грудня в місті Кременчук працівники патрульної поліції, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, скоїли розбійний напад на перехожого, завдали йому тілесних ушкоджень, а також заволоділи грошима та матеріальними цінностями.
"За даним фактом територіальним управлінням ДБР у місті Полтаві відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) та ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Поліцейських затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру", – зазначили у ДБР.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Spin City казино Докажи свою правоту с помощью полиграфа Как купить вагонку в Украине? Офисная гарнитура компании Confnet для организации удаленной работы Продукция для планирования и саморазвития

Последние новости