Як пройшов новорічний корпоратив партії Петра Порошенка

21.12.2018 19:35 0

Як пройшов новорічний корпоратив партії Петра Порошенка

Народні депутати фракції БПП зустрілися з першими особами держави на новорічному корпоративі.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Вечірка мала закритий характер, але джерела видання повідомили, що на ній побували прем’єр-міністр Володимир Гройсман, віце-прем’єр Павло Розенко, генпрокурор Юрій Луценко, міністр культури Євген Нищук.
Приблизно через півтори години після початку заходу приїхав глава держави Петро Порошенко.
За інформацією джерела, Порошенко подякував депутатам за роботу, зазначивши створення Української православної церкви, і жартував з приводу «створення російської церкви», маючи на увазі прийняття закону, згідно з яким церква Московського патріархату повинна змінити назву і вказати приналежність до Росії.
Чинний президент нічого не повідомив про свою участь в президентських виборах, але зазначив, що “не налаштований на поразку” і побажав об’єднання зусиль.
Читайте також: «Квартал 95» дістав з архіву старий ролик про новорічний корпоратив
Генпрокурор Юрій Луценко у своєму слові висловив переконання, що протягом наступних п’яти років Україна повинна стати членом Євросоюзу та НАТО, та підняв тост: “Щоб наш Боїнг летів в успішне майбутнє”.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Chainlink — курс и что нужно знать о проекте начинающим инвесторам Натуральные одеяла из овечьей шерсти в Украине Качественная мебель с гарантией Промокоды на скидки для покупок в украинских интернет-магазинах Тендерні закупівлі: головне, що потрібно знати в 2021

Последние новости