Нетверезий водій вчинив декілька ДТП при втечі від поліції у Львові

21.12.2018 13:34 0

Нетверезий водій вчинив декілька ДТП при втечі від поліції у Львові

Поліція із переслідуванням затримала водія, який вчинив ДТП і втік з місця події.
При втечі від патрульних він вдарив ще кілька машин. Чоловік був у стані сильного сп’яніння. Про це пише daily-news.com.ua
20 грудня близько 23:00 патрульні отримали інформацію, що автомобіль BMW здійснив ДТП в районі Санта-Барбари на Сихові. Там він зіштовхнувся з Subaru, збив парапети та втік.
На перетині Пасічна-Личаківська патрульні побачили позашляховик, який їхав на великій швидкості і повернув на Дорогу Кривчицьку. Втікаючи, BMW збив дорожній знак і браму, інші автівки поз’їжджали на узбіччя, щоб уникнути зіткнення.
«За мить водій вже їхав їм назустріч із повністю розбитим автомобілем, перед цим здійснивши зіткнення з автомобілем Volkswagen, водій якого отримав ушкодження. Аби уникнути зіткнення, патрульні різко дали убік, розвернулися і продовжили наздоганяти. Через гучномовець інспектори попередили водія, що використають зброю, і він зупинився», ‒ розповіли деталі затримання у прес-службі патрульної поліції Львова.
51-річний львів’янин мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився.
Читайте також: Зустрів смерть, перебігаючи дорогу: фатальне ДТП на Львівщині
Патрульні оформили на чоловіка два протоколи за скоєні ДТП, два за залишення місць ДТП та протокол за керування в нетверезому стані. Ще одну аварію оформляв слідчий, бо в ній потерпів інший водій. У поліції додали, що чоловік раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Объявления о продаже квартир и домов в Днепре Косметические средства с муцином Как выбрать обувь ребёнку: Советы по правильному выбору обуви ребёнку Личная охрана – на сайте titan-bezpeka.com.ua Газоблок і пеноблок: особливості, властивості і будівельні нюанси

Последние новости