На честь Трампа назвали сліпу істоту, яка ховає голову у пісок

19.12.2018 22:48 5

На честь Трампа назвали сліпу істоту, яка ховає голову у пісок

Нещодавно вчені знайшли досі невідому істоту-амфібію, яка нічого не бачить і занурюється в ґрунт. Їй дали латинську версію імені Дональда Трампа - Dermophis donaldtrumpi.
Про це пише daily-news.com.ua
Таку назву тварині обрав голова компанії EnviroBuild Ейден Белл, який купив це право на аукціоні за 25 тисяч доларів.
Маленьку істоту знайшли в Панамі. Вона без ніг і має звичку ховати голову в пісок. На думку Белла, така поведінка тварини дуже схожа на реакцію американського президента на глобальне потепління.
Видання нагадує, що Трампа вже неодноразово жартома порівнювали з різними тваринами – з отруйною пухнатою гусінню, золотим фазаном і навіть назвали на його честь моль.
Читайте також: Авторка Почекуна показала нову незвичну скульптуру
За інформацією видання, останнім часом зміна клімату завдає великої шкоди американцям – від лісових пожеж до повеней, і ситуація продовжує погіршуватися. Однак Трамп на відповідну доповідь уряду США заявив: "Я в це не вірю!"

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ставки на победителя первого тайма: инструкция для новичков Установка качественных окон в Киеве Информационный портал о славянах Профессиональный онкологический центр для вашего здоровья Чому в зимовий період на готелі Трускавця ціни настільки різні?

Последние новости