Про це мовчать батьки: що варто знати підліткам про вагітність

17.12.2018 14:16 0

Про це мовчать батьки: що варто знати підліткам про вагітність

Підлітки вважають себе дорослими і розумними, але незнання фізіології та анатомії власного організму часто призводить до несподіваної вагітності.
Про це пише daily-news.com.ua
1. Вагітність неможлива при заняттях сексом під час менструації або відразу після неї
Це не так! Яйцеклітина дозріває до середини менструального циклу, і ймовірність вагітності значно підвищується під час овуляції. Але у дівчинки менструальний цикл, як правило, несталий, і овуляція може відбутися в будь-який час, тому небезпека небажаної вагітності зберігається протягом усього циклу.
2. Неможливо завагітніти при статевому контакті в воді
Навпаки, вода сприяє поширенню сперматозоїдів, де вони довгий час зберігають життєздатність. Якщо навіть статевий акт був перерваним і здійснений в ванні, еякулят може доплисти до статевих органів партнерки, а сперматозоїди проникнути в піхву і далі в матку.
3. Перший статевий акт абсолютно безпечний в плані вагітності
Неважливо, який за рахунком у дівчинки був статевий контакт. Будь-яке проникнення пеніса в піхву і подальше сім'явиверження - високий шанс настання небажаної вагітності.
4. Вчинення певних маніпуляцій відразу після статевого акту запобігає настанню вагітності
Ні стрибки в висоту, ні прийом душу, ні сечовипускання аж ніяк не знизять можливість настання вагітності. Те ж саме стосується і спринцювання - це гігієнічна процедура, а не захисна міра.
5. Певні пози, наприклад, у вертикальному положенні, під час сексу попереджають небажану вагітність
Читайте також: Зіпсований зір у дітей: які помилки роблять батьки
Просування сперматозоїдів з піхви в матку не залежить від пози під час статевого акту.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Эстетическая стоматология и ее особенности: информация от киевских стоматологов Карта от IBox Банка на очень выгодных условиях Официальный дистрибьютор Бейбистарт в Украине Диарея во время путешествия. Как защитить себя? Где дадут онлайн кредит на карту или микрозайм онлайн

Последние новости