Синоптик розповіла про погоду на найближчі дні

13.12.2018 16:02 0

Синоптик розповіла про погоду на найближчі дні

13 грудня Київ виявився виявився в самому центрі циклону, саме тому столицю засипає снігом.
Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, повідомляє daily-news.com.ua
За її словами, снігом буде засипати північні регіони України, включаючи Київ, західні області і, місцями, центральну частину країни. Можливий він і в Одеській області.
Уже в п'ятницю, 14 грудня, циклон ослабне, але як і раніше буде царювати в Києві. За словами Діденко, також в п'ятницю сніг і мокрий сніг очікуються в північних регіонах, на Заході, у Вінницькій, Черкаській областях і районах Кропивницького. У південній частині України - лише місцями невеликі осадкі. На Сході України снігу або дощу завтра не буде. Температура повітря триматиметься на рівні нуля, з невеликими коливаннями.
Читайте також: Синоптик попередила українців про температурні «гойдалки»
15 грудня в Україні похолодає до невеликих морозів. Опади поступово припиняться. 16 грудня на Заході України потеплішає, проте разом з потеплінням туди прийдуть сильні опади і штормовий вітер. На решті території країни в неділю буде сухо і вітряно.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Відмінний житловий комплекс РіверСіті Микрокредитование на выгодных условиях Курсы маникюра в центре Ирины Клапша Интернет-магазин электрических зубных щеток Oral-B Услуги хорошего адвоката

Последние новости