В Android з'явилась довгоочікувана функція

13.12.2018 8:00 0

В Android з'явилась довгоочікувана функція

Компанія Google випустила нову версію програми Android Messages, яка отримала найнеобхіднішу функцію за весь час існування мобільної операційної системи.
Розробники компанії впровадили новий функціонал, який допоможе власникам смартфонів захиститися від спаму. Про це пише daily-news.com.ua
Правда про повноцінному захисту мова не йде - нововведення Android Messages поки буде збирати інформацію про спам в SMS повідомленнях, для проведення аналізу, щоб в майбутньому автоматично блокувати подібний спам в момент передачі.
Читайте також: Нова функція від Pocket: робот читатиме новини
Подібний метод збору інформації необхідний пошуковому гігантові, щоб забезпечити потужний захист від настирливих маркетологів, але це можна реалізувати лише спільним шляхом, а для цього потрібно ділитися інформацією про всі отримані повідомлення. Google обіцяє, що під час тестування ніяких особисті відомості збиратися і передаватися не будуть.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Технологии строительства в зимнее время Хорошее и недорогое такси Студія дизайну інтер’єру NewDesign Организация самых разнообразных праздников в Одессе и не только Українські вишиванки: поради з вибору від ukrglamour.com.ua

Последние новости