Вчені зробили цікаве дослідження на тему секса

13.12.2018 5:15 0

Вчені зробили цікаве дослідження на тему секса

Вчені виявили залежність між зростом людини та її сексуальним задоволенням.
Виявилося, що чим вище людина, тим краще у неї сексуальне життя. Про це пише daily-news.com.ua
Такого висновку дійшли вчені з Америки, провівши опитування. Вони опитали тисячі людей та проаналізували отримані дані. Виявилося, що високі люди значно краще відгукувалися про секс, ніж ті, що мають низький зріст.
"58% людей, які оцінювали себе як високих, виявилися абсолютно задоволені своїм сексуальним життям. Серед людей, які вважають свій зріст недостатньо високим, середнім, таких виявилося лише 54%. Серед тих, що низькі ростом - 50%", - зазначили вчені.
Окрім того високі люди стверджують, що значно успішніші в кар'єрі, ніж низькі. Вони швидко рухаються по кар'єрні драбині, що приносить гарний заробіток та хорошу оцінку керівництва. Високі люди більше задоволені своїм фінансовим становищем в цілому, аніж усі інші.
Цікаво те, що більша половина (60%) низьких чоловіків зізналися, що хотіли б змінити свій зріст хірургічним шляхом, якби була можливість. Вони також заявили, що готові віддати за це немалі суми грошей. Про бажання мати більш високих партнерів також заявили 36% жінок.
Читайте також: Дієтологи пояснили, чому молоко корисно пити саме вранці
Вчені переконані, що зв'язок між задоволенням сексуальним життям і зростом не є прямим. Вся справа в самооцінці людей, на яку зростання може впливати.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бакарди – впечатляющее разнообразие вкусов и цветов Как обыграть игровой автомат Качественные кондиционеры с профессиональной установкой «под ключ» в Киеве Как вылечить человека от алкогольной зависимости Документы, необходимые для получения рабочей визы в Польшу

Последние новости