Universal Music Group назвала найпопулярнішу пісню XX століття

11.12.2018 12:24 0

Universal Music Group назвала найпопулярнішу пісню XX століття

Медіахолдинг Universal Music Group оголосив композицію «Богемна рапсодія» (“Bohemian Rapsody”) британської рок-групи Queen найпопулярнішою піснею ХХ століття.
А також найпопулярнішою піснею класичного року всіх часів. Про це повідолено на сторінці UMG в Twitter, пише daily-news.com.ua
Кількість прослуховувань пісні на стрімінг-сервісах перевищила 1,5 мільярда.
Важливу роль в популярності треку зіграв вихід у 2018 році однойменного художнього фільму про гурт і вокаліста Фредді Мерк'юрі, пише Variety.
Читайте також: Universal Pictures перезніме ці популярні мультфільми
“Bohemian Rhapsody” входить в альбом A Night At The Opera. Вона вийшла 31 жовтня 1975 року і дала серйозний поштовх кар'єрі групи, завдяки чому музиканти стали всесвітньо відомі. У 1976 році «Богемна рапсодія» піднядась на перше місце у Великій Британії і стала першим хітом гурту, що увійшов у десятку кращих пісень в США. Також «Богемна рапсодія» — єдина в історії пісня, яка на Різдво двічі лідирувала в чартах Великої Британії.

Breaking news

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Современные методы получения кредитов на разные цели Детские кроватки от лучших производителей Перепланировка квартиры по всем правилам Речные круизы, прогулки, экскурсии и торжественные мероприятия на теплоходе Отопительные панели отличного качества и по доступным ценам в Харькове

Последние новости