«Діти не хочуть війни»: маленька художниця перемогла на міжнародному конкурсі

09.12.2018 17:59 1

«Діти не хочуть війни»: маленька художниця перемогла на міжнародному конкурсі

Робота 11-річної вихованки Чугуївської дитячої художньої школи Аріни Резченко зайняла третє місце на міжнародному конкурсі дитячої і юнацької творчості "Діти не хочуть війни", що завершився в Парижі.
Про це пише СобКор.
Директор школи, член Національного Союзу художників України Володимир Непомнящий розповів:
«Роботу Аріни відправлено на міжнародний конкурс у Парижі у кінці жовтня, і ось днями ми отримали офіційне повідомлення з Франції про те, що ця робота в техніці пастелі "Діти малюють світ", де на чорному фоні - символі війни - відтворено картину мирного життя, отримала медаль "За перемогу" в числі робіт двох інших переможців конкурсу».
«Діти не хочуть війни»: маленька художниця перемогла на міжнародному конкурсі
Читайте також: Авторка Почекуна показала нову незвичну скульптуру
За його словами, Аріна прийшла до школи у 8 років, і це був експеримент: "Ми приймаємо на навчання дітей з 10 років, але Аріна вже на перших малюнках показала свої природні здібності: почуття кольору, перспективи, уміння реалізувати тему. За роки навчання - зараз Аріна у 5-му класі художньої школи - дівчинка досягла ще більших успіхів, і ми не сумнівалися в її перемозі на конкурсі у Франції", - розповів директор художньої школи.
Він додав, що конкурс "Діти не хочуть війни" у Франції - традиційний, щороку він збирає не менше тисячі юних учасників зі всього світу. На попередніх конкурсах роботи вихованців школи отримали 3 золотих і 1 срібну медаль.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Foods Body - ваше спортивное питание здесь Металлопластиковые окна в рассрочку или кредит в Украине Условия обслуживания для клиентов-бизнесменов Закажите цветы, чтобы порадовать себя и своих близких Быстрое и качественное написание дипломных работ

Последние новости