"Зомбі-копія" Анджеліни Джолі шокувала зовнішнім виглядом

06.12.2018 6:44 0

20-річна мешканка Ірану Сахар Табар прославилася на весь світ своїм невтомним бажанням стати схожою на Анджеліну Джолі.
Бажання дівчини домогтися схожості з кумиром довело її до того стану, коли особа Сахар перестала мати спільні риси з людськими. У мережі дівчину вже прозвали "зомбі-копією" відомої голлівудської актриси. Про це пише daily-news.com.ua
Сахар визнавала раніше, що перенесла більше 50 операцій на обличчі, щоб домогтися схожості з Джолі. Напередодні вона знову лягла під ніж хірурга. Післяопераційні фото "зомбі-дівчина" опублікувала в соціальній мережі.
Судячи з нанесеними на її обличчя бинтами, Сахар зробила нову ринопластику, або операцію на носі. Слід зазначити, що Сахар рекомендували припинити експерименти з носом, оскільки втручання виснажили і спотворили його.
Читайте також: Донька Джолі і Пітта хоче стати хлопчиком
Експерти в мережі навіть прогнозують їй незворотні викривлення і травматизацію, яка може серйозно нашкодити молодій шанувальниці Анджеліни Джолі. Зараз же фанати чекають, коли зможуть побачити новий ніс Сахар, але він поки знаходиться під товщею бинтів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Шинмонтаж в Харькове: основные виды предоставляемых услуг, преимущество профессионального подхода, качество работы Компоненти для сонячних електростанцій Водоснабжение и отопление: оборудование из Европы по лучшим ценам в Украине Chainlink — курс и что нужно знать о проекте начинающим инвесторам Наиболее актуальное транспортное средство

Последние новости