Наомі Кемпбелл запускає канал на YouTube

03.12.2018 18:17 0

Наомі Кемпбелл запускає канал на YouTube

Слідом за дизайнером Вікторією Бекхем, яка тиждень тому заявила про намір запустити свій YouTube-канал, до числа відеоблогеров приєдналася і 48-річна Наомі Кемпбелл.
Супермодель представила півторахвилинний тизер, в якому розповіла, що хоче показати шанувальникам іншу сторону свого життя: бізнес-вумен, активістка і топ-модель в одній особі збирається розповісти історію свого життя - зі злетами і падіннями, і про взаємини з людьми, які не завжди були простими. Про це пише daily-news.com.ua
Я хочу показати світу, хто я. Сподіваюся, що історія мого життя якось надихне вас, підштовхне до того, щоб ви стали кращою версією себе і слідували за мрією, - говорить Кемпбелл.
На каналі Being Naomi («Бути Наомі») вже з'явилося два коротких ролика - «Чому я люблю Нельсона Манделу», і короткий репортаж з підготовки до фестивалю Global Citizen в південноафриканському місті Йоганнесбург.
Читайте також: Віра Брежнєва показала пікантне фото з Нью - Йорку
Вже зрозуміло, що Кемпбелл буде знімати не просто відеощоденник, знятий на смартфон, а цілий автобіографічний фільм, розбитий на серії. Так, 13 грудня вийде влог «My Journey», в якому модель розповість історію своєї кар'єри. А 3 січня Наомі поділиться планами на 2019 рік. Підписатися на канал можна вже зараз.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Аренда оборудования для мероприятий в Киеве Пластиковые комоды в Украине Лепёшки на кефире – очень простое блюдо Любимые фильмы в свободном доступе Лучший интернет магазин мягкой мебели

Последние новости