Фанати Осборна переплутали його з Пугачовою

03.12.2018 16:17 0

Фанати Осборна переплутали його з Пугачовою

3 грудня засновника групи Black Sabbath Оззі Осборн святкує ювілей.
На честь такої події він порадував фанатів знімками, зробленими в 90-х роках XX століття. Російські шанувальники творчості Оззі Осборна активно залишають коментарями під фото музиканта. Багато переплутали його з співачкою Аллою Пугачовою. Про це пише daily-news.com.ua
На фото Оззі Осборн зображений з довгим пишним волоссям, підведеними чорним кольором очима і лакованими пальцями на руках. На знімку рокер сидить на дивані в блискучому вбранні, підібгавши під себе праву ногу.
Оззі Осборн на фото дійсно має схожість з Пугачовою. Артист підписав публікацію словами:
Розвалився на дивані як ....
Виконавець запропонував підписникам включити фантазію і самим додумати, кого він їм нагадує. Російські фанати відразу ж виявили схожість між Осборном і Пугачової.
Читайте також: Галкін опублікував романтичне відео з Пугачовою
Примадонна 14 квітня 2019 року теж відзначить 70-річчя. Раніше вона обіцяла влаштувати грандіозну концертну програму, як в молодості. Правда Пугачова порадує своїм голосом слухачів тільки в тому випадку, якщо буде добре себе почувати, а у неї багато хронічних недуг, та й вік уже зовсім неюний.
Фанати Осборна переплутали його з Пугачовою
Фанати Осборна переплутали його з Пугачовою

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Отдых с максимальной пользой и невероятными эмоциями Гепатит С отступает перед индийскими дженериками: эффективность новых терапевтических схем Навігація на шляху до будинку престарілих: вичерпний посібник Где купить металлопластиковые окна по выгодным ценам Отличные запчасти для Mazda 3

Последние новости