З Києва запустили перший експрес в аеропорт "Бориспіль"

01.12.2018 9:49 0

З Києва запустили перший експрес в аеропорт

У церемонії брав участь Петро Порошенко і Володимир Гройсман.
З Києва в аеропорт "Борисполя" в п'ятницю, 30 листопада, запустили залізничний експрес, передає видання daily-news.com.ua
У церемонії запуску взяли участь президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов і міністр інфраструктури Володимир Омелян.
З Києва запустили перший експрес в аеропорт
"Тільки що ми запустили експрес в аеропорт" Бориспіль ". Умовно його можна назвати нашим експресом до Європейського Союзу, тому що" Бориспіль "- головні повітряні ворота в країни Євросоюзу", - підкреслив Порошенко в Facebook.
Він зазначив, що пасажиропотік "Борисполя" щорічно виростає на 30%.
"Це українці, які подорожують до Європи", - сказав Порошенко.
Як написав Гройсман в Facebook, проект Kyiv Boryspil Express був запущений в досить короткі терміни.
"Від моменту затвердження урядом до запуску першого поїзда пройшло тільки дев'ять місяців. Тепер можна без проблем прогнозувати час на дорогу до аеропорту - 35 хвилин від залізничного вокзалу до Борисполя", - написав прем'єр.
Довжина маршруту склала 37,5 кілометра, а між двома кінцевими станціями є одна проміжна - Дарниця.
Читайте також: Синоптики дали невтішний для українців прогноз
Весь рухомий склад експреса - сучасні польські рейкові автобуси Pesa. У кожному з вагонів розташоване 81 сидяче місце і спеціальні інклюзивні площі для людей з обмеженими можливостями.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как зарегистрировать компанию в Великобритании Процедура проверки на полиграфе Качественные планшеты в Украине с гарантией Широкий выбор стоматологических услуг Широкий выбор бритв для мужчин по отличным ценам

Последние новости