В Києві аферистка вкрала в пенсіонерки 300 000 гривень

29.11.2018 16:17 0

В Києві аферистка вкрала в пенсіонерки 300 000 гривень

Винесли майже третину мільйона.
У центрі Києва чергова співробітниця "соцзабезу" винесла з квартири пенсіонерки рекордні третину мільйона гривень. Квартири заможних людей похилого віку з Печерського району продовжують атакувати по класифікації кіношного детектива Гліба Жеглова - "злодійки на довірі", передає daily-news.com.ua
Злочинці використовують побитий трюк з візитом до літніх людей під виглядом соціальних працівників. Прийоми застосовують різні - обмін справжніх грошей на фантики в рамках "грошової реформи", перепис населення, звірка паспортних даних для пенсійних списків, установка безкоштовних газових плит від мера та інші вигадані приводи, щоб приспати пильність і пробратися в квартири далеко не бідних пенсіонерів.
Черговий випадок такої крадіжки на довірі на рекордно велику суму стався в Печерському районі столиці. Як дізналася "Країна" з власних джерел в правоохоронних органах, в понеділок, 26 листопада, до пенсіонерки перед її 93 днем ​​народження, який вона відзначає 29 листопада, в квартиру на вулиці Аїстова подзвонила якась жінка, яка назвала себе співробітницею соцзабезу.
Літня жінка пустила її в квартиру і поки відлучилася шукати за вказівкою гості документи, злодійка знайшла схованку бабусі і забрала звідти рекордну суму - 4 тисячі євро 5 300 доларів США та 25 тисяч грн. Коли бабуся схаменулася і помітила пропажу всіх накопичених за довге життя заощаджень, співробітниця "соцзабезу" вже була далеко.
Читайте також: На Дніпропетровщині сталася масштабна пожежа. Відео
Оперативники на умовах анонімності розповідають, що тільки в Печерському районі столиці це вже далеко не перший випадок. За останній квартал рахунок таким крадіжкам у літніх людей уже пішов на десятки. У поліції припускають, що діють в більшості випадків одні і ті ж злочинці, але затримати їх поки не можуть. За даним останнього факту крадіжки порушено кримінальну справу за ст.185 КК України - Крадіжка, не виключено, що матеріали кримінальних проваджень зі схожим почерком можуть об'єднати.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Париматч – отличное казино с хорошим рейтингом Геологические обследования и геодезические изыскания в Днепре Заказать полукаркасный рюкзак недорого Бойлер: лучшее решение по устранению проблем с горячей водой Самые надежные игровые аппараты

Последние новости