Косметологи назвали звички, які подовжують молодість шкіри

29.11.2018 2:15 0

Косметологи назвали звички, які подовжують молодість шкіри

Дев'ять секретів молодості шкіри.
Деякі люди виглядають набагато молодшими за свій вік.
Як стати одним з них, пише видання daily-news.com.ua
Дерматологи та пластичні хірурги поділилися простими хитрощами, завдяки яким вам, можливо, так і не знадобляться їхні послуги. Ці безцінні поради допоможуть вам продовжити молодість шкіри на довгі роки.
1. Спіть на спині
«Я можу сказати, як ви спите. Сон на боці або на животі створює борозенки на одній стороні особи. Щоб зменшити поява зморшок, спите на спині. Може бути ви будете хропіти, але старіти ви будете повільніше. »
2. Не перестарайтеся в тренажерному залі
«Час на біговій доріжці додасть вам здоров'я, але ви не будете виглядати молодше. Худі і більш спортивні люди після 40 років, як правило виглядають старше тих, хто не підтримує себе у формі, так як у них під шкірою менше жиру. »
3. Слідкуйте за сонячними променями, коли ви за кермом
«У більшості людей можна спостерігати пошкодження від сонячних променів на лівій стороні обличчя просто через водіння. Використовуйте захист від ультрафіолету або крем, що захищає від сонячних променів. »
4. Не міняйте крем занадто часто
«Більшість людей відмовляється від продуктів для шкіри занадто швидко. У той же час потрібно 21 день, щоб клітини шкіри сформувалися і досягли верхнього шару епідермісу. Якщо ви придбали антивікової крем, дайте йому, щонайменше, 4 тижні, щоб він подіяв. »
5. Використовуйте віск замість підтяжки
«У мене була пацієнтка, яка хотіла зробити ліфтинг брів, так як вважала, що весь час виглядає сердито. Я відправила її на воскову епіляцію брів. Це зайняло 15 хвилин, вона виглядала чудово і заощадила кілька тисяч доларів. »
6. Рясно наносите сонцезахисний крем
«Хочете ніколи не відвідувати дерматолога? Використовуйте сонцезахисний засіб з цинком або діоксидом титану, носите сонцезахисні окуляри і не щурьтесь. »
7. Довіряйте косметиці в аптеці
«В першу чергу пробуйте антивікові креми в аптеці. У цих кремах такі ж активні інгредієнти, і вони так само ефективні, що і креми з фірмових магазинів, але вони коштують в 4-10 разів дешевше. »
8. Хороший крем замінить хірургічну підтяжку
«Звичайно, я можу зробити підтяжку повік, але я бачила пацієнтів, які домагалися схожого результату за допомогою зміцнюючих сироваток і кремів для підтяжки повік. Результати будуть тимчасовими, але вони ефективно зменшують зморшки і припухлість. »
Читайте також: Лікарі визначили ідеальний час для пробудження
9. Зберігайте спокій на обличчі
«Якщо ви постійно такі похмурі або зліться, у вас з'явиться негарна борозенка між бровами, і з часом цей вираз залишиться на обличчі.»

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сайт, на котором знают толк в аккумуляторах Где заправлять картриджи? Диво Закарпаття – квітуча сакура Квартира с паркетным полом Удушье и первая помощь при асфиксии

Последние новости