В Харкові невідомі підірвали банкомат

26.11.2018 20:02 0

В Харкові невідомі підірвали банкомат

Зараз розшукують зловмисників.
У Харкові невідомі підірвали і пограбували банкомат. Правоохоронці розшукують зловмисників, повідомляє daily-news.com.ua
Інцидент стався сьогодні вночі в 14-поверхівці на вулиці Академіка Богомольця. Повідомлення про вибух в поліцію надійшло в 3:21. За попередніми даними, грабіжники використовували саморобний вибуховий пристрій. Сума, яку злочинці встигли витягнути з банкомату, встановлюється. В результаті вибуху ніхто не постраждав.
На місце вибуху виїжджала слідчо-оперативна група і співробітники вибухотехнічного управління. Поліцейські оглянули місце події і вилучили речові докази. Їх направили на дослідження.
Читайте також: У Києві озброєний чоловік кидався на людей
"Факт події внесений до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) і ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України", - додали в поліції.
В Харкові невідомі підірвали банкомат

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Натуральний крафтовий сир ТМ «Магур» Агрегатор Besure.com.ua: ищем надежного страховщика Как правильно выбрать и где купить качественный детский матрас Лампы для дезинфекции любых помещений Варочная поверхность и духовой шкаф Фабиано по лучшим ценам

Последние новости