LG запатентувала смартфон з 16-модульною камерою

26.11.2018 14:00 0

LG запатентувала смартфон з  16-модульною камерою

Одним натисканням можна отримати 16 кадрів усіма об'єктивами, а потім вибрати кращий.
Корейська компанія LG пішла на рекорд: вона готує випуск смартфона з камерою, яка включає 16 датчиків.
Судячи з патентного зображенню, камери розташовані на вигнутій підкладці, пише інтернет-видання daily-news.com.ua
Новий патент, який компанія LG представила Агентству США по патентах і товарних знаків (USPTO), і який був виявлений виданням LetsGoDigital, включає в себе смартфон з основною камерою з 16 об'єктивів з різними фокусними відстанями і характеристиками. І хоча це може здатися надмірністю, патент показує досить захоплюючі речі, які можуть бути досягнуті з такою кількістю камер.
Зокрема, одним натисканням можна отримати 16 кадрів усіма об'єктивами, а потім вибрати кращий. Можна отримати ширококутний знімок красивого пейзажу, а також хороші кадри з більш довгим фокусною відстанню.
Ще одна цікава перспектива полягає в значно покращеному сприйнятті глибини в телефоні, що може привести до більш точної моделі малої глибини різкості для портретного режиму або навіть зміни фокусу після зйомки. У патенті також згадується зшивання різних частин різних зображень разом і інші види маніпуляцій, які користувачі можуть зробити після зйомки.
Більш того, судячи з патентним зображень, під камерою розташовано дзеркало, тому, швидше за все, новинку можна буде застосовувати і для Селфі.
LG відома тим, що експериментує з новими підходами, коли мова заходить про смартфони, причому ширококутний об'єктив стає фірмовою особливістю компанії. Тому було б логічно припустити, що LG буде експериментувати з додаванням більшої кількості камер на свої телефони.
Читайте також: У США випробували літак на іонній тязі. Відео
Крім того, на ринку вже є портативна камера з 16 об'єктивами. Вона називається Light L16 і дозволяє отримувати 52-мегапіксельні зображення. Зрозуміло, ця камера не така компактна, як смартфон, але індустрія мобільних телефонів вже давно навчилася масштабувати технічні рішення.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Являются ли теплые полы хорошим методом утепления комнат в доме? Отличные аккумуляторы для ноутбуков по оптимальной цене Элитная продукция для двоих Санаторий Шахтер: цены, доступные каждому Продажа очков от солнца: как на этом заработать

Последние новости