Зради у сім’ї: психологи розкрили таємниці

26.11.2018 5:58 3

Зради у сім’ї: психологи розкрили таємниці

Люди, які бодай раз зрадили своєму партнеру, у своїх наступних стосунках будуть робити це втричі частіше. Принаймні, до такого висновку прийшли американські психологи.
Про це пише СобКор.
Науковці протягом 5 років проводили дослідження, в якому брали участь 329 жінок і 155 чоловіків. Усі учасники цього дослідження не перебували в офіційному шлюбі. Дослідники постійно опитували їх, чи зраджують вони своїй другій половині.
У результаті дослідження було встановлено, що одна зрада, яка зруйнувала стосунки, може стати причиною того, що людина ходить на сторону втричі частіше у своїх нових стосунках.Цікаво, що така закономірність спостерігається як стосовно чоловіків, так і – жінок.
Читайте також: Психологи наблизилися до відгадки таємниці смерті
А ті, хто не зраджував своєму партнеру в попередніх стосунках, швидше за все, не будуть зраджувати наступному.
«Це корисне через безліч причин спостереження, до якого ми би просили прислухатися тих, хто вже зустрічається з людиною, яка перебуває у шлюбі. Зараз вам, мабуть, здається, що цей шлюб рано чи пізно зруйнується, і кохана людина буде з вами. Але, якщо вона зруйнувала цей шлюб, то, швидше за все, зруйнує і новий, тому у вас немає абсолютно ніякої гарантіє, що саме з вами вона залишиться назавжди», – наголосили вчені.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный шиномонтаж в Одессе: почему важно подобрать надежную станцию техобслуживания и как это сделать Осенью вопрос о цене на газ опять станет самым актуальным Самые надежные виброплиты Бытовые твердотопливные котлы с пеллетной горелкой Штатные магнитолы Hyundai – поднимите планку

Последние новости