Голкіпер збірної України Андрій Лунін порадував вболівальників "Легенсу"

25.11.2018 7:54 5

Голкіпер збірної України Андрій Лунін порадував вболівальників

Голкіпер «Реала» і збірної України Андрій Лунін допоміг «Леганес» взяти три очки в домашньому матчі з «Алавесом» (1: 0).
Перший матч Луніна в основі «Леганес» видався неоднозначним - українець зберіг свої ворота в недоторканності, але при цьому отримав одну з найнижчих оцінок в своїй команді. Виною тому кілька невпевнених дій українця - так, в одному з моментів Лунін загрався у своєму штрафному, що чи не призвело до втрати м'яча і курйозного голу, пише daily-news.com.ua
За 90 хвилин Лунін зробив два сейви, зробив 27 передач з 55% точності і виграв одне єдиноборство. Від порталу «Whoscored.com» Лунін отримав 6,93 бала, що навіть менше, ніж у воротаря «Алавеса» Фернандо Пачеко.
Таким чином, після матчу з «Алавесом» «суха» серія Луніна в матчах Приклади склала 94 хвилини. Раніше екс-воротар «Дніпра» і «Зорі» вийшов на заміну на 86-й хвилині матчу 12-го туру чемпіонату Іспанії проти «Жирони» (0: 0).
Читайте також: Беллью зробив гучну заяву після поразки від Усика
«Леганес» Андрія Луніна в останніх п'яти матчах взяв сім очок, що дозволило команді відірватися від зони вильоту на три очки.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Смартфоны Samsung в Comfy по лучшим ценам Заказать дипломную работу в Киеве Какое бывает холодильное оборудование по температурному режиму Страховка від компанії «ПРОВІДНА» може покривати воєнні ризики Ткань для столового текстиля

Последние новости