17-річну дочку Сінді Кроуфорд запідозрили в "пластиці"

22.11.2018 13:59 0

17-річну дочку Сінді Кроуфорд запідозрили в

Груди Кайі Гербер вже не в перший раз привертають увагу.
Довгі ноги-палички, тонка талія і лише легкий натяк на дівочі форми - так юну Кайю Гербер описували на початку її кар'єри.
За минулі два роки фігура манекенниці зовсім не змінилася - за винятком її грудей, пише видання daily-news.com.ua
Відкрокував по подіумах Нью-Йорка, Лондона, Мілана і Парижа не одну сотню кілометрів, Кайя Гербер повернулася до рідного Лос-Анджелес, де проводить час з сім'єю і, сподіваємося, займається навчанням.
19 листопада модель була помічена зі своєю знаменитою мамою Сінді Кроуфорд біля готелю Bel-Air, в якому вони швидше за все, зустрілися, щоб пообідати.
Легке плаття ніжно-блакитного кольору на тонкому поясі, кеди Converse, волосся, забрані в недбалий хвіст, і зовсім чисте обличчя - в такому вигляді 17-річна Кайя виглядала зовсім дівчиськом. Ось тільки її важкий бюст виглядав абсолютно не по-дитячому.
Читайте також: Періс Хілтон поверне парстень за два мільйони доларів після скасування весілля
Груди Гербер вже не в перший раз привертає нашу увагу. На тлі дуже крихкою фігури юної манекенниці вона здається неприродно великий. Інтернет-користувачі сперечаються, чи то це особливий бюстгальтер, то чи результат роботи пластичного хірурга.
17-річну дочку Сінді Кроуфорд запідозрили в
17-річну дочку Сінді Кроуфорд запідозрили в

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги хорошего адвоката Сдавай металлолом во благо экологии и экономики родины Лучший интернет магазин мягкой мебели Широкий ассортимент детских спортивных комплексов разных уровней сложности Путешествие в Шарм Эль Шейх - возможный распорядок туристического дня

Последние новости