Екстравагантні фото суперзірки "Гри престолів" потрапили в Мережу

21.11.2018 20:58 8

Екстравагантні фото суперзірки

Кіт Герінґтон провів ніч з екс-учасницею "Дому-2".
Виконавець ролі Джона Сноу в культовому телесеріалі "Гра престолів" Кіт Герінґтон, який недавно одружився на колезі по серіалу, провів ніч з колишньою учасницею скандального російського шоу "Дом-2" Ольгою Власової.
Про це повідомила зірка телебудівництва, передає видання daily-news.com.ua
Дівчина стверджує, що з актором вона познайомилася в Люксембурзі. Вони відразу сподобалися один одному і симпатія швидко переросла в любовний зв'язок. На доказ своїх слів Ольга надала фото, на яких Кіт відображений повністю оголеним. Власова також зазначила, що Харінгтон виявився не дуже хорошим коханцем.
Читайте також: Відомий голлівудський актор подав на розлучення
"Мені було дуже приємно особисто поспілкуватися з виконавцем ролі Джона Сноу. Ми якось відразу порозумілися, і справа швидко дійшла до ліжка. Правда, в інтимному плані він мене розчарував. Не люблю, коли чоловік зі мною одного зростання", - розповіла екс учасниць "Дому-2". "У моїй уяві Кіт був таким собі героєм-коханцем, а на ділі все виявилося інакше. Ми як і раніше спілкуємося, але сексуальної тяги у мене до нього більше немає. Навіть не знаю, кого тепер хотіти", - додала вона.
Екстравагантні фото суперзірки
Екстравагантні фото суперзірки

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему стильные туфли так популярны в Индии? Особенности финансовых связей на государственном уровне на примере Амельченко Василия Комфортный пансионат для людей, переживших инсульт Как выбрать аудиторскую компанию Помощь в трудоустройстве за границей

Последние новости