Леся Нікітюк станцювала стриптиз на зйомках шоу

16.11.2018 1:48 10

Леся Нікітюк станцювала стриптиз на зйомках шоу

Відома українська ведуча здивувала танцями на пілоні
Перед тим, як погодитися на участь в шоу «Хто зверху?», Зірки повинні бути готові до будь-яких несподіванок і провокацій.
Головна місія кожної з команд селебрітіс - довести, що жінки крутіше чоловіків, і навпаки, пише видання daily-news.com.ua
У новому випуску на глядачів чекає ексклюзивне шоу - стриптиз у виконанні капітана жіночої команди Лесі Никитюк, зірки шоу «Супермодель по-українськи» Вікторії маремухи, солістки групи The Erised Соні Сухорукової і актриси «Дизель Шоу» Яни Глущенко.
Але оскільки це раунд «Обмін ролями», учасниці повинні були станцювати чоловічий стриптиз. Три обов'язкові умови: прокрутитися на пілоні, обіграти краватку і зняти з себе штани одним рухом.
Першою підкорювати танцпол вирішила Леся Никитюк. В процесі танцю ведуча Нового каналу спритно розірвала на собі майку і штани, залишившись в спокусливій чорному боді з яскраво-червоним мереживом.
«Королева!», «Леся!», «Вогонь!!!», - підтримували провідну інші учасниці, супроводжуючи видовище оплесками.
Читайте також: Популярна українська співачка порадувала прихильників новим образом
«Взагалі-то, мені здавалося, що стриптиз повинен« заводити », а не навпаки» - вирішив потролліть стрип-перформанс провідною її колега Сергій Притула.
Леся Нікітюк станцювала стриптиз на зйомках шоу

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Написание уникальной, качественной магистерской работы В длительную поездку с надёжным чемоданом! Путешествия в любой уголок планеты с Best-tour Качественные фильтры глубокой очистки топлива Юридические услуги и консультации на профессиональном уровне

Последние новости