Популярну російську співачку оголосили в розшук

15.11.2018 11:44 3

Популярну російську співачку оголосили в розшук

Земфіра занадто довго не платила за рахунками.
Земфіра - одна з найпопулярніших співачок Росії, яка, незважаючи на політичні проблеми, продовжує бути цікава українській публіці, повідомляє видання daily-news.com.ua
Все, що робить знаменита артистка незмінно приковує до себе увагу мільйонів шанувальників. Однак далеко не завжди дії Земфіри носять позитивний характер. Часом вона дивує фанатів, як, наприклад, сталося днями.
У ЗМІ з'явилася інформація про те, що Земфіру оголосили в розшук. Причина - борги за комунальні послуги. Як виявилося, постанова суду, згідно з яким співачка зобов'язана погасити заборгованість, вийшло ще два роки тому, проте до цих пір зірка ігнорує влади. Саме тому вона була оголошена в розшук.
Читайте також: Скарлетт Йоханссон вразила відвертим вбранням
Очевидно, що у Земфіри, квартира якої коштує не менше 250 тисяч доларів, є кошти, щоб оплатити рахунки, але, мабуть, зараз це питання не в пріоритеті.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Топ рейтинг игровых онлайн клубов Області застосування профільного прокату Разговорный английский - доступно, быстро, интересно Автоматические ворота для вашего удобства Продвижение брендов на внутренних и зарубежных сайтах

Последние новости