Дієтологи підказали, як схуднути на 5 кг за тиждень

13.11.2018 21:28 2

Дієтологи підказали, як схуднути на 5 кг за тиждень

Експерти підказали, як за тиждень привести фігуру в норму.
Після свят більшість людей, а особливо - жінок, з жахом дивляться на своє відображення в дзеркалі: щедрі застілля ніколи не проходять безслідно для фігури.
Про це пише видання daily-news.com.ua
Достаток жирної і гострої їжі, салатів з майонезом, солодощів та інших кулінарних шедеврів завжди загрожує зайвими кілограмами. Але не варто впадати у відчай: дієтологи запевняють, що повернути колишню форму можна буквально за тиждень! Адже насправді за добу в організмі людини (середньої статури) може відкластися не більше 150 г «чистого» жиру. Таким чином, за 10 днів гастрономічного «загулу» можна набрати близько 1,5 кг підшкірного жиру. Чому ж стрілка вагів пересунулася аж на стільки поділів, з подивом запитаєте ви. Все тому, що крім жиру в організмі затримуються надлишки рідини і погано переварена їжа. У підсумку «перевага» може скласти цілих 5-7 кг.
Ми розповімо вам, як швидко і безболісно від них позбутися:
1. Навчися харчуватися маленькими порціями, але часто, щоб організм отримував достатньо енергії, постійно спалював поглинені калорії.
2. Додай в свій раціон продукти, що містять багато кальцію, білкові продукти для схуднення: нежирний йогурт, кефір, нежирне молоко, сою, соєвий сир (тофу), риба, морепродукти, зелень, нежирний сир.
3. Їжте продукти, що містять клітковину - висівки, коричневий рис, подрібнені зерна, овочі і фрукти.
4. Привчи себе пити два літри негазованої мінералки - для нормалізації роботи травної системи, видалення шкідливих продуктів обміну речовин. Пий воду невеликими ковтками між прийомами їжі.
5. Снідай чимось легким: їжею, що містить вуглеводи, наприклад, їжте мюслі. Обід повинен бути легким, а вечеряти потрібно ситно. Тоді збільшиться швидкість обміну речовин.
6. Натщесерце випивайте повну склянку лимонного соку з додаванням води, для того, щоб пробудити травну систему.
Читайте також: Лікарі назвали сік, що сприяє профілактиці раку
7. З раціону прибери продукти високої калорійності, жири тваринного походження, сіль, великі дози кави, алкогольні напої.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшее место для приобретения гироскутера Где купить межкомнатные двери в Киеве для нестандартных проемов? Замки, двери и их ремонт ОСАГО – надежная финансовая поддержка при ДТП Большой выбор товаров для школы

Последние новости