У Каліфорнії зростає кількість жертв лісових пожеж

12.11.2018 8:36 0

У Каліфорнії зростає кількість жертв лісових пожеж

Через потужні пожежі, що вирують в різних частинах американського штату Каліфорнія, в містах Парадайс та Малібу загинули 25 людей.
Про це пише СобКор.
Ще 110 вважаються зниклими безвісти.
Кількість загиблих через лісові пожежі в штаті Каліфорнія на західному узбережжі СШАнадалі зростає. У місті Парадайс на півночі штату виявлені тіла 23 загиблих, повідомили представники пожежної служби округу Б'ютт ввечері в суботу, 10 листопада. Ще двоє людей загинули в прибережному місті Малібу, повідомив керівник поліції округу Лос-Анджелес Джон Бенедикт. Зараз проводиться ідентифікація тіл.
Читайте також: Суцільне пекло в Греції, вже 88 жертв пожеж
Окрім того, у місті Парадайс поранення отримали троє пожежників. За даними шерифа округу Б'ютт Корі Хонеа, безвісти зниклими вважаються 110 людей. До рятувальних служб надійшло близько 500 телефонних дзвінків від громадян, які не могли зв'язатися зі своїми рідними. Шериф повідомив, що велику кількість людей було знайдено.
Пожежа поширюється дуже швидко через сильний вітер. У боротьбі з вогнем задіяні близько чотирьох тисяч пожежників, літаки та вертольоти.
Вогонь знищив вже 6,7 тисячі будинків, повідомила агенція AP. Загалом в Каліфорнії понад 200 тисяч людей були змушені залишити свої будинки та рятуватися від пожежі, повідомила місцева влада.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Секреты выбора шкафа-купе Медицинские препараты по доступной цене Вам нужно эконом такси в Киеве? Обращайтесь в Экспресс Такси Что делать в случае депортации из Польши Отличные аккумуляторы для ноутбуков по оптимальной цене

Последние новости