Тариф на тепло після подорожчання газу: Гройсман озвучив цифри

11.11.2018 4:29 0

Тариф на тепло після подорожчання газу: Гройсман озвучив цифри

Через підвищення ціни на газ на 23% тарифи на тепло можуть вирости не більше, ніж на 16%.
Про це в ефірі одного із загальнонаціональних каналів сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає daily-news.com.ua
"Коли я чую, що тарифи на тепло і воду можуть зрости на 70%, у мене питання: з якого дива це повинно статися? Люди повинні зрозуміти, що питання ціни на газ - важливий для формування тарифів. Але ми порахували: якщо газ подорожчав на 23%, то тарифи на тепло повинні підвищуватися не більше, ніж на 16%, - сказав Гройсман.
"Якщо мова йде про 70%, значить, хтось під шумок хоче зіграти і кратно підвищити ціни на тепло, а відповідальність повісити на когось іншого", - додав прем'єр.
Раніше повідомлялося, що тарифи на тепло в Києві можуть зрости на третину.
Нагадаємо, Кабмін на засіданні 19 жовтня ухвалила рішення з 1 листопада 2018 року підвищити ціни на газ для населення на 23%, щоб Україна могла отримати кредит МВФ.
Читайте також: За закордонні посилки треба буте платити податки: названі суми
Після рішення КМУ про підвищення цін на газ МВФ оприлюднив заяву, згідно з яким Міжнародний валютний фонд і Україна досягли угоди про нову 14-місячною програмою підтримки економічної політики stand-by, яка замінить програму розширеного фінансування, що спливає в березні 2019 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Диваны для кафе и ресторанов в ассортименте Где дадут онлайн кредит на карту или микрозайм онлайн Качественная детская одежда Картерс из США Где купить качественные серебряные ложки Характеристики и преимущества видеодомофона Commax cdv-35a

Последние новости