Київська влада розказала, коли почнуть зносити "хрущовки"

10.11.2018 8:18 0

Київська влада розказала, коли почнуть зносити

У Києві є близько 2000 будинків, що підлягають знесенню.
У Києві питання знесення старих будинків стримують неврегульовані питання в законодавстві, передає видання daily-news.com.ua
Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації В'ячеслав Непоп.
Відповідаючи на питання киян про те, коли в столиці можуть почати реновацію старого житла, чиновник заявив, що кількість будинків 1950-60-х років будівництва в Києві - близько двох тисяч.
"Реконструкцію застарілого житлофонду стримують неврегульовані питання в законодавстві. Зокрема, кабміном не затверджено типову форму інвестдоговору, за яким повинна здійснюватися реконструкція", - підкреслив Непоп.
Ще одним фактором, за його словами, є вимога 100-процентного згоди на відселення власників приміщень, які реконструюються.
Читайте також: Зима вже близько: українців попередили про заморозки
"Для вирішення проблеми застарілого житлофонду буде розроблено міську програму реконструкції і напрацьована концепція вдосконалення законодавчої бази з цього питання. Програма включатиме в себе, зокрема: можливість знесення застарілого житлофонду, будівництво нового, а також його перебудова з метою поліпшення умов проживання", - резюмував Непоп.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сухой корм для собак премиум класса Какую одежду выбирать во время беременности? Успейте купить качественные кроссовки к новому сезону Широкий выбор женских сумок Накрутка от реальных пользователей и ботов ВКонтакте

Последние новости