Дієтологи розкрили секрет, як щодня скидати по кілограму

08.11.2018 12:02 1

Дієтологи розкрили секрет, як щодня скидати по кілограму

Схуднути на 7 кг за тиждень допоможе білкова дієта.
Білкова дієта розрахована на людей, які хочуть скинути зайву вагу, не змінюючи спосіб життя і не відмовляючись від улюблених страв. З її допомогою ви зможете втратити до 7 кілограм за тиждень і відчути легкість в тілі. Вона прекрасно підійде для любителів м'ясних страв, які бажають швидко схуднути, повідомляє daily-news.com.ua
Дієтологи зі всього світу відгукуються про користь цієї дієти. Секрет простий: коли організм не отримує вуглеводів, він починає переробляти власні жирові запаси в енергію. Вживаючи тільки білок, організм не позбавляється важливих поживних елементів. Тіло не втрачає м'язову масу, а почуття голоду не мучить людини.
Що необхідно знати про білковій дієті?
Головне стежити за кількістю води в раціоні. Важливо пити 1,5-2 літри чистої води без газу в день. Зі збільшенням кількості білка відбуваються навантаження на нирки, через що організм втрачає рідину. Обмеження в вуглеводної їжі може привести до позбавлення необхідних вітамінів і мінералів.
Їх краще поповнювати за допомогою спеціальних таблеток. Тривала білкова дієта може стати причиною порушення обміну речовин. Саме тому, щоб швидко схуднути і розвантажити організм, білкова дієта не повинна тривати більше 10 днів і проводитися не частіше 1-2 рази на рік. Літнім людям і тим, у кого є проблеми з нирками, білкова дієта протипоказана.
Що є при білковій дієті?
Приймати необхідно варене, запечене і парне м'ясо птиці або риби. Також в раціон можуть входити гриби, яйця і овочі (окрім картоплі, моркви, буряка, зеленого горошку і бобових). Готуйте салат, заправляючи його оливковою або соняшниковою олією.
Читайте також: Лікарі назвали найкорисніші продукти для кишечника
Не можна їсти копчені, солоні, мариновані та смажені продукти. Швидко схуднути можна тільки тоді, коли співвідношення білкової їжі до овочів становить 2: 1. Їсти потрібно за 3:00 до сну. Харчуватися краще дробно, 5 разів на день маленькими порціями.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бытовые кондиционеры Гелиосистемы против высоких тарифов Разработка дизайна упаковки Стоит ли покупать эхолот? Особенности финансовых связей на государственном уровне на примере Амельченко Василия

Последние новости