Лікарі назвали найкорисніші продукти для кишечника

07.11.2018 19:56 0

Лікарі назвали найкорисніші продукти для кишечника

Три простих продукти, які покращують самопочуття і зовнішній вигляд.
Вчений-дієтолог з Кембриджського університету Мерилін Гленвіла порадила вживати в їжу три простих і доступних продукту, здатних покращувати самопочуття, а також сприятливо впливають на зовнішність.
Про це пише daily-news.com.ua
Зокрема, фахівець настійно рекомендує вживати квасолю. Цей продукт, за словами Гленвіла, містять крохмаль амилозу, що не розпадається під дією шлункового соку. До кишечника амилоза добирається практично в незмінному вигляді і впливає на кишкову мікрофлору не гірше клітковини - забезпечує харчування для корисних бактерій. Як наслідок, активізується метаболізм і виведення продуктів переробки організмом, що зміцнює імунітет, сприяє стрункості та хорошого стану шкіри.
Іншим продуктом, який покращує самопочуття і зовнішній вигляд, доктор Мерилін Гленвіла вважає натуральні кисломолочні продукти - їх вона радить їсти кожен день. Вживання даних продуктів також допомагає нормалізувати мікрофлору кишечника і травлення.
Читайте також: Медики розповіли про незвичайний спосіб діагностування хвороб
Також ефективні для поліпшення самопочуття і зовнішнього вигляду на думку фахівці ферментовані продукти - зокрема, квашена капуста. Експерт пояснила, що продукти природного бродіння благотворно впливають на мікрофлору шлунково-кишкового тракту, від якої, за її словами, здоров'я людини залежить головним чином.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Объединение граждан Украины, не безразличных к судьбе страны Твердотопливные котлы в каждый дом Картриджи для вашего принтера Собственная разработка и производство заправочных станций Бонусы для начинающих и опытных бетторов

Последние новости