Мешканців Черкас попросили зберігати спокій: що відбувається

06.11.2018 11:45 1

Мешканців Черкас попросили зберігати спокій: що відбувається

Буде перевірено роботу спеціальних систем оповіщення.
Навчальні сирени тривоги заради безпеки. Восьмого листопада Черкаси і частину Одеської області накриють спеціальні навчання. Про це розповіло місцеве управління цивільного захисту населення департаменту ЖКК, повідомляє daily-news.com.ua
Все - в рамках проведення тренувань цивільного захисту у разі виникнення надзвичайної ситуації на гідроспорудах Дніпровського каскаду.
Під час тренувань передбачають практично розгорнути збірні пункти евакуації, пункти прийому і розміщення населення. Також додають: оповіщення населення будуть здійснювати за допомогою електричних сирен, провідний і FM-радіо, телебачення, мобільного зв'язку, а також - у віддалених населених пунктах додатково задіють церковні дзвони.
Читайте також: Небезпечні наслідки необдуманого обгону показали на відео
Обласне та міське керівництво просить жителів, почувши сирену або ставши свідками практичних тренувань з евакуації, зберігати спокій і з розумінням поставитися до проведення зазначених тренувань.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Новинки кино 2018 года Профессиональное и эффективное кодирование от игромании в Харькове Российский бизнесмен уходит с поста главы Momentus Space Продажа вещей секонд-хенд оптом для Популярное и надежное онлайн казино Вулкан Неон

Последние новости