Прості поради, як бути активним зранку

04.11.2018 13:35 1

Прості поради, як бути активним зранку

Перше, що варто порадити націленій на вранішню активність людині - позбався від звички пізно вечеряти.
Про це пише СобКор.
Північні набіги на холодильник багаті не лише відкладанням жирових покладів, але і вранішньою загальмованістю. З нею в комплекті йдуть також слабкість, неприємний запах з рота, присмак, що відповідає йому, і тяжкість в усьому тілі. Не здатний відправитися спати, не перекусивши? Фрукти - твої кращі друзі!
Пізня вечеря - не єдине непідходяще зайняття на сон прийдешній. Перед сном не рекомендується з'ясовувати стосунки в сім'ї, метушитися, намагаючись щось доробити, дивитися новини - що там зараз, окрім негативу, може взагалі бути?! "Криваві" серіали на кшталт нескінченних бандитсько-міліційних саг? Забудь і про них! У царство Морфея треба йти підготовленим. Ідеальною підготовкою до світлого завтра стануть хороша книга, приємна музика або розслабляюча ванна. До речі про ванну - всіляко рекомендується засипати чистим.
Придбай звичку планувати завтрашній день попереднім вечором. Не розрахував прийдешній день? Розслабився, піддався спокусі поспати подовше, проспав. Ось і гарного настрою як не бувало, а з ним і хорошого самопочуття. Вердикт - готуйся до твого завтра з вчорашнього вечора.
Читайте також: Медики порадили, як приготувати ідеальний сніданок для школяра
Важливо також і те, як саме ти облаштовуєш своє ліжко. Ліжко не має бути занадто м'яким, а ковдра - занадто теплою. Кімнату перед сном бажано провітрювати. Просто? Зрозуміло. Проте, дуже багато хто нехтує таким ось простими кроками до вранішньої бадьорості.
З ранку відразу ж прийми душ, ну або хоча б вмивайся. Це надасть тобі додатковий поштовх, розвіє залишки сонної муті, і зовсім відіб'є бажання ще хоч на хвилинку преклонити голову на подушку, через що тисячі щодня отримують жорстку прочуханку від начальства.
Поділися цими порадами з друзями, щоб і їх ранок став хорошим!

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Відмінні бонуси від казино Вулкан Успешность рекламной кампании оценивается в деньгах Особенности финансовых связей на государственном уровне на примере Амельченко Василия Физическая охрана домов, квартир, офисов и предприятий Як працює криптобмінник, і як ого обрати

Последние новости