Вчені довели, що авіаперельоти зміцнюють імунітет

03.11.2018 15:25 0

Вчені довели, що авіаперельоти зміцнюють імунітет

Міжнародні авіаперельоти допоможуть захистити людство від чергової пандемії.
Про це пише СобКор.
Дослідники з Оксфордського університету вважають, що поширення бактерій-вбивць і вірусів по всьому світу зміцнює імунну систему мільйонів людей.
Таким чином у хвороб не буде достатньо часу, щоб мутувати в стійкі штами.
Коли люди піддаються впливу бактерій або вірусів, імунна система часто знаходить спосіб побороти шкідливі мікроорганізми і запам'ятовує, як це зробити в майбутньому.
Читайте також: Лікарі підказали, який напій може захистити від діабету
Чим більше ранніх штамів небезпечних бактерій і вірусів поширюється, тим у більшої кількості людей розвивається імунітет, який міг би захистити їх від мутованих штамів.
Теорія о повітряних подорожах, підсилює здатність організму боротися з інфекцією, не означає, що ніхто, зрештою, не піддається небезпеці.
Тим не менш, як і раніше можливо, що захворювання, яке в даний час діє тільки на тварин, в один прекрасний день переключить увагу на людей — так само, як ВІЛ від мавп в кінці XX століття.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Новостройки Броваров, построенные с любовью: ЖК «Крона Парк» и «Лесной квартал» Почему Элада Нагорная сделала свой выбор Лучшие книги о бизнесе Букмекерская контора с лучшими предложениями для азартных игроков Отдых с максимальной пользой и невероятными эмоциями

Последние новости