Українцям обіцяють ще одні теплі вихідні

02.11.2018 15:15 0

Українцям обіцяють ще одні теплі вихідні

Перші вихідні листопада в Україні будуть теплими. Значних опадів, а також штормового вітру не очікується, передає daily-news.com.ua
"Протягом 3-4 листопада в Україні ні нескінченних дощів, ні штормового вітру, ні снігу, ні навіть маленьких" мінусів "не буде", - повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко.
"Будуть гарні тумани, у неділю на заході і півночі які районні слабкі дощі місцями, підвищений атмосферний тиск і комфортна температура повітря. В денні години очікується + 10 ... + 16 градусів, на півдні і на Заході до + 14 ... + 19 градусів. На Сумщині, Харківщині буде прохолодніше, +8 ... + 13 градусів ", - зазначила вона.
Читайте також: В Україні почав діяти новий тариф на газ для населення
У Києві в суботу та неділю будуть періодичні тумани, без істотних опадів, лише 4 листопада можливий невеликий дощ. У денні години в столиці + 11 ... + 14 градусів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как надежно защититься от холода на охоте Дезинфекция рук и поверхностей в коммерческих и медицинских учреждениях Качественные мангальные комплексы и грили Только качественные корма для ваших домашних любимцев Лучший бюджетный телефон 2019 года с качественным “железом” - Doogee Y8

Последние новости