На Херсонщині почалися бойові стрільби ВСУ

01.11.2018 19:12 0

На Херсонщині почалися бойові стрільби ВСУ

Відпрацьовуються практичні завдання з бойовими і імітованими пусками зенітних керованих ракет по повітряних цілях.
На державному випробувальному полігоні "Ягорлик" в Херсонській області почалися бойові стрільби, а також контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет середньої і малої дальності.
Про це повідомляє Повітряних сил ЗСУ в Фейсбуці, передає інтернет-видання daily-news.com.ua
Керує випробуваннями командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-полковник Сергій Дроздов. До проведення стрільб залучено екіпажі військової авіації, підрозділи зенітних ракетних, радіотехнічних військ, військ зв'язку і безпілотний авіація ПС ЗСУ, а також підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних військ.
Відзначається, що для отримання бойового досвіду військові відпрацьовують практичні завдання з бойовими (і імітованими) пусками зенітних керованих ракет по повітряних цілях - безпілотним літальним апаратам.
"Бойові стрільби проходять виключно в повітряному просторі України, над відкритим морем, зі строгим дотриманням усіх норм міжнародного права", - підкреслюється в повідомленні.
Військові закрили повітряний простір над зоною проведення ракетних стрільб, щоб не допустити трагічних інцидентів з цивільними літаками.
[b]Читайте також: Україну накриє антициклон: чого чекати від погоди [/b]
"Будь-які спроби втручання і звинувачення в створенні загрози для населення та об'єктів інфраструктури в зоні виконання практичних пусків зенітних керованих ракет може здійснюватися виключно в цілях провокації", - підкреслюється в повідомленні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Идеальная спецодежда для разного вида работ Минеральные удобрения от компании Макош Как оформить детский загранпаспорт в Украине Аптечка тактическая: надежный компаньон в экстремальных условиях Микронаушник – новое слово в старых технологиях

Последние новости