Наталі Портман розповіла про домагання в Голівуді

31.10.2018 13:05 0

Наталі Портман розповіла про домагання в Голівуді

Голлівудська актриса Наталі Портман прикрасила обкладинку грудневого номера журналу Vanity Fair, в інтерв'ю якому торкнулася теми сексуальних домагань в Голлівуді.
Для свіжого номера видання 37-річна кінозірка знялася в елегантній фотосесії, примірявши вечірні сукні з нових колекцій таких Будинків моди, як Oscar de la Renta, Miu Miu і Calvin Klein. Автором фотосету виступив американський художник і фотограф Ерік Мадіган Хек. Про це пише daily-news.com.ua
В інтерв'ю з Vanity Fair Портман прокоментувала сексуальні домагання в Голлівуді:
«Мені пощастило не мати такого досвіду. І мені було боляче дізнатися, що так багато жінок проходили це прямо поруч зі мною. Ешлі Джадд, Міра Сорвіно, Ума Турман - жінки, якими я завжди захоплювалася і з якими мені пощастило працювати... Вони завжди були неймовірно добрі до мене і завжди підтримували мене. Це приголомшливі приклади для наслідування. Мені було дуже боляче дізнатися, що вони пройшли через це», - повідомила актриса.
Читайте також: Поліна Гагаріна розповіла про виховання дітей
Портман також додала, що в кіноіндустрії завжди було легко образити жінку:
«Наша культура - місце, де чоловіки досить часто поводяться абсолютно недоречно. У цій культурі жінку легко образити. Але є і друга сторона медалі, адже ми звикли називати чоловіків «поганими хлопцями», а з недавніх пір вони стали не просто поганими хлопцями, а справжніми абьюзерами», - додала вона.

View this post on Instagram

@NataliePortman has been a star nearly all her life, but now she's speaking new truths about her industry—and herself. For V.F.’s December cover, the #VoxLux actress shares them with @DurgaPolashi. Photograph by @ErikMadiganHeck. Styled by @SamiraNasr.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Успішний інтернет-проект з командою професіоналів Как создать интернет-магазин? Натуральна і ароматна кава від PapaKava Отзывы о хороших строителях в Киеве Справка о несудимости без проблем всем жителям Украины

Последние новости