У Києві - масштабна пожежа на СТО: згоріли машини

30.10.2018 10:57 0

У Києві - масштабна пожежа на СТО: згоріли машини

Вогонь охопив площу 200 квадратних метрів.
У понеділок, 29 жовтня, в Києві за адресою проспект Науки, 157 сталася пожежа. Горіла станція техобслуговування автомобілів і хостел, передає daily-news.com.ua
Виклик на лінію спецслужб надійшов близько 22:40.
За попередньою інформацією першим загорівся гараж, в якому фарбують автомобілі. З нього вогонь перейшов на поруч зростаючі дерева. Далі, полум'я перебралося на двоповерхову будівлю. На першому поверсі якого знаходиться СТО, а на другому хостел.
Приблизно, вогонь охопив площу 200 квадратних метрів. В результаті інциденту згоріло три транспортних засоби. Також вогонь сильно пошкодив обладнання СТО, дотла згорів другий поверх і дах будівлі.
Читайте також: В Афінах грецька молодь влаштувала сутички з поліцією. Відео
На місці працювало більше десяти одиниць основної і спецтехніки. Рух автомобілів по проспекту в районі пожежі було перекрито. Причини займання та розмір матеріальних збитків з'ясує слідство.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор яхт и катеров в Киеве Бытовой и профессиональный инструмент и оборудование Что лучше выбрать для себя баню или сауну? Риски дарения недвижимого имущества для дарителя и одариваемого Хорошие, японские часы высокого качества

Последние новости